ΓΝΩΡΙΣΤΕ

Την Ομάδα μας

Στο πρότυπο Διαιτολογικό και Ερευνητικό Κέντρο Food for Health, μια ομάδα διακεκριμένων επιστημόνων, διατροφολόγων, ιατρών και ιατρικού προσωπικού, με επικεφαλής την Dr. Ρενάτα Μίχα, θέτει καθημερινά την εξειδίκευσή της στις υπηρεσίες σας. Εξάλλου η βέλτιστη διατροφική και κλινική υποστήριξη παρέχεται με τη σωστή συνεργασία κλινικών διαιτολόγων και ιατρών – και όχι μεμονωμένα. Μόνο έτσι διασφαλίζεται το καλύτερο και πιο αξιόπιστο αποτέλεσμα. Μόνο έτσι, μαζί, πετυχαίνουμε τους στόχους σας.

Δρ. ΡΕΝΑΤΑ ΜΙΧΑ

Δρ. ΡΕΝΑΤΑ ΜΙΧΑ

Κλινικη Διαιτολογος Διατροφολογος

Η Δρ. Μίχα είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διατροφής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Tufts, στη Βοστώνη των ΗΠΑ. Είναι παγκοσμίου φήμης κλινική Διαιτολόγος/ Διατροφολόγος και Επιδημιολόγος που εξειδικεύεται στην επιδημιολογία της διατροφής και στα χρόνια νοσήματα.

Δρ. Γεώργιος Μίχας

Δρ. Γεώργιος Μίχας

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

Ο Δρ. Γιώργος Μίχας έχει ειδικευτεί στην Καρδιολογία με περαιτέρω εκπαίδευση στον υπέρηχο καρδιάς και στη διαχείριση βαρέως πασχόντων καρδιολογικών ασθενών σε νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Δρ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δρ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

Ο Δρ. Στέφανος Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ειδικευθεί στη Μαιευτική-Γυναικολογία σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΟΡΕΛΗ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΟΡΕΛΗ

ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Η κ. Κοκορέλη αποφοίτησε από το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών το 2004. Στη συνέχεια έλαβε υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στη Μ. Βρετανία στο King’s College London στον τομέα της διατροφής.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΡΤΖΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΡΤΖΗ

ΜΑΙΑ - ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

H κ. Μούρτζη είναι πτυχιούχος Μαία και στέλεχος εκπαίδευσης μητρικού θηλασμού. Είναι μέλος του συλλόγου επιστημόνων μαιών Αθήνας και κατέχει άδεια ασκήσεων επαγγέλματος ως μαία από το 2015.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Οι άνθρωποι της υποδοχής και του τηλεφωνικού κέντρου μας βρίσκονται στη διάθεσή σας καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 21:00, για να κλείσετε το ραντεβού σας. Μην διστάσετε να τους ρωτήσετε ό,τι σας απασχολεί ή να ζητήσετε κάποια καθοδήγηση ή υπενθύμιση σχετικά με τις εξετάσεις ή τις υπηρεσίες μας.